Om doktor

foto_zhijieZhijie Liu är utbildad till doktor i traditionell kinesisk medicin (TKM) (åtta års  utbildning inom väster-ländsk och traditionell kinesisk medicin). Hon har masterexamen inom TKM från Shandongs universitet för kinesisk medicin.

Som legitimerad allmänläkare och överläkare har Zhijie Liu 23 års klinisk erfarenhet och kan behandla såväl vanligt förekommande problem som mer svårartade besvär. Hon har god patientkontakt och kan med mycket effektiva metoder erbjuda patienter möjlighet till helhetsbehandling. 

Zhijie Liu utgår alltid från följande motto i sitt utövande av läkaryrket:” Jag försäkrar på heder och samvete att jag i min läkargärning skall sträva efter att tjäna människor med humanitet och vördnad för livet som rättesnöre. Mitt mål skall vara att vårda och främja hälsa, att förebygga sjukdom samt att bota sjuka och lindra deras plågor.” 


 

skanna0001_jpg-for-web-small

 

 

 

 

     Masterexamen

skanna0002_jpg-for-web-small

 

 

 

 

Läkarlegitimation(TKM)

skanna0003_jpg-for-web-small

 

 

 

 

Läkarcertifikat(TKM)

photo

 

 Zhijie Liu

CHINESE MEDICINE          DIAGNOS           OM DOKTOR           FAQ

SJUKDOMAR           BEHANDLING           KONTAKT          YANGSHENG 

Copyright © 2010-2018 Chinesemedicine.se. All Rights Reserved                                                                Användarvillkor och Integritetspolicy